x

Vegger

Opp til 57% mindre varmetap

Masonite I-bjelker som stendere og sviller, gir en energieffektiv veggkonstruksjon med lav U-verdi som reduserer kulde- og lydbroer. 

Beregninger viser at å benytte I-bjelker reduserer varmetap med opp til ca 57% via  kuldebroer og at U-verdien i gjennomsnitt blir 15% lavere enn for konvensjonelle konstrukssjonsvirke. For et hus med en konstruksjon i tre reduseres det totale energiforbruket med hele 7% bare ved å benytte I-bjelker i stedet for tradisjonelt trevirke.


20% økt bygg-effektivitet

Masonite Beams stender er rett og dimensjonsstabil. Tidsbruk for oppbygging forenkles gjennom at stendere kan leveres ferdig i bredder opp til 400mm. Enkel og enhetlig konstruksjon for effektiv bygging uten plunder og heft med to lag stendere - men likevel oppnå en tykk og velisolert vegg.

Tilpassede produkt gir en total bygg-effektivitet med minimalt materialsvinn. Dermed er det mulig å regne hjem 20% reduksjon av arbeidstiden i forhold til å bygge opp en vegg med I-bjelker sammenlignet med en tradisjonell trekonstruksjon.

 

47% mindre råvare for en bærekraftig miljø

Som følge av at våre I-bjelker benytter mindre virkes-dimensjoner så går det med ca 47% mindre råvarer sammenlignet med tradisjonell trekonstruksjon. Samtidig har vår trebaserte I-bjelke svært lave egenemisjon.

Se presentasjon løsninger for vegg her! 

Ladda hem vår projekteringsanvisning!

Vill du att vi ska höra av oss?

Klicka här! Vi återkommer till dig så fort som möjligt.